vineri, 3 septembrie 2010

lol 8-|

M-am trezit de dimineata cu gandul suprem sa-mi fac ordine in viata. Sau poate asta visasem? Habar n-am. Televizorul il uitasem pornit ..Calculatorul, deschis si el, semn ca adormisem fara sa ma avertizez ca o s-o fac. Pe mess, vad un “buna dimineata” si un “smile”, de la o fata foarte frumoasa, de altfel, pe care, daca bine imi amintesc, o rugasem odata sa ma lase in pace, pana cand se calmeaza.. Fireste, in zadar! Pe semne ca ii placusera mult textele pe care i le spuneam - nu le spun poezii ca sa nu par arogant – iar sexul, de la care il luasem la un moment gandul, probabil ca i se paruse si ala cat se poate de ok. Sau poate pur si simplu avea nevoie de inca o doza de negot de iluzii si fantasme. Habar n-am. Cert este ca toate femeile au nevoie de asa ceva, pana sa aleaga un barbat care li se pare puternic si protector; de obicei barbatii astia sunt 7 grades below the spirit they really need, dar asta e.

Dezordine in apartament, 2 vase nespalate in chiuveta, praf langa pat
, un prezervativ neinceput de vreo 3 zile langa noptiera pe care zace televizorul, iar eu inmuiat de toate sudorile iadului, semn ca se stricase aerul conditionat...(dezvaluirea asta a fost facut-a cu riscul de a rata cel putin 2 fete frumoase, care credeau despre mine ca sunt mereu un decent, un frumusel, un curatel, un barbat care face zilnic ordine, care nu-si arunca sosetele si care face intotdeauna nod la prezervativ)..nu's asa ! e aproape invers .. dar incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca asta'i tot ce pot ... si de cateva zile in coace imi merge si mai rau :d MULTUMESC DOAMNE .. lol.. in fine am deviat umpic de la subiect..

Era clar ca pentru a incerca sa-mi fac ordine in viata, mai intai trebuia sa-mi fac curat in apartament; asta pentru ca eram ferm convins ca macar lucru asta il pot executa, fara sa dau gres. Nu va spun cum mi-am transformat apartamentul, ca nu intereseaza asta; in schimb va spun ca ultimul lucru pe care l-am facut a fost sa schimb lenjeria de pat. Mi-a cazut in maini un cearceaf roz…habar n-aveam cum a ajuns in dulapul meu. L-am asezat pe pat si dupa dusul de rigoare, evitand sa ma gandesc la lucruri serioase, m-am intins pe cearceaful roz de care va spuneam, intrebandu-ma de ce nu l-am mai folosit pana acum. lol:?:))

Hmm ciudat ..Am impresia ca mie frica de urmatorul nivel .. maturizarea .. hmm parca am 2 fete.. uneori sunt foarte matur iar uneori ma gandesc ca mie dor de baietelul care eram ... nu tu frica , nu tu greutati si cel mai smecher nu tu dragoste ! atunci eram EU si ma simteam foarte bine .. Simt ca situatia scapa de sub control .. In afara de faptul ca sunt foarte deprimat , certat cu familia am si racit 8-| si partea buna este ca mereu este cineva care ma ajute , unii care ma ajuta fara a spune nimic si ceilalti care ma ajuta tipand , incepand cu {ex: boule nu vezi ca e frig ? sau nu fa asa , fa asa , nu faci bine sau faci bine , chestii care ma ajuta foarte mult emotional si daca nu pot sa spun acest lucru fata in fata deoarece nu's genul , incerc sa le multumesc prin acest blog ) deci e bine ca am prieteni diferiti cu diferite caractere ;)

Am ajuns la prietenii LOL :O wtf ? :)) multi dintre prietenii pe care ii am m'ar da la schimb cu o sticla de bere :)) mdah aiurea ..

Cred ca tot am evitat sa postez aceste randuri de o saptamana :\ prea lene cred :|? si inca scriu ceva de care habar nam .. lol :/

In ultimele zile acelasi zambet fals il afisez sau mai bine imi dau toata silinta sa il afisez :d cred ca ma obisnuiesc si cu asta ..

Era sa uit :)) caut pe cineva care sa ma descarc :)) pt inceput ma multumesc cu fratii mei :)) Cred ca ma considera nebun , dar nu'i o noutate :d


Va continua ca acum am prea lene si nu am starea necesara sa continui ..

Un comentariu: